Våra tjänster

Alla företag och organisationer är unika! Därför levererar PCNET standardiserade och skräddarsydda system och lösningar som passar just din organisation.

Support

Support

Ett samarbete med PCNET säkerställer dina medarbetares tillgång till support dygnet runt. Vi levererar supporttjänster dygnet runt enligt dina behov. Standardsupport levereras vardagar 08:00 - 17:30. Boka ett möte med en konsult.

Drift och övervakning

Drift och övervakning

Automatiserad drift och övervakning! PCNET övervakar din hård- och mjukvara i realtid, alla dagar, dygnet runt, med Managed Service Provider verktyg. Allt detta till ett fast pris per månad och åtgärdspaket. Boka ett möte med en konsult.

Effektivisering

Effektivisering

Hur effektivt nyttjar din organisation IT-resurser? PCNET identifierar och analyserar processerna i din organisation. Vi kommer gemensamt fram till ett åtgärdspaket som syftar till att sätta fokus på och effektivisera samtliga processer och rutiner. Vi maximerar nyttan av dina IT-system! Boka ett möte med en konsult.

Lösningar

Lösningar

Vilken lösning är rätt för din organisation? PCNET erbjuder lösningar för affärsstöd, ekonomi- och lönehantering, tid- och projekthantering. Vi är speciellt duktiga på produkter och lösningar från Microsoft och Visma. Boka ett möte med en affärskonsult.

Utveckling

Utveckling

Reducera momenten i ditt dagliga arbete! PCNET har standardiserade lösningar som på ett enkelt sätt kan formas efter ditt behov. Business Intelligence är ett område där vi erbjuder färdiga lösningar för att presentera information på ett tydligt sätt. Boka ett möte med en konsult.

Molnet

Molnet

PCNET erbjuder en mängd molnbaserade lösningar och tjänster. Hur kan din organisation utvecklas och dra nytta av molnbaserade lösningar? Låt en konsult från PCNET reda ut begreppen! Boka ett möte med en molnlösningskonsult.

Kalle WaleijTjänster